Club van 50

De club van 50 is een groep betrokken clubgenoten die SVZ een warm hart toedraagt.  Deze clubgenoten sponsoren € 50,00 per deelnemer, zodat de club met het totaalbedrag iets extra’s kan realiseren. Zo zijn de stoelen langs het hoofdveld geplaatst dankzij de bijdrage van de club van 50.

Ook heeft het SVZ bestuur een voorstel goedgekeurd dat het van de Club van 50 verder ingezamelde geld bestemd zal worden voor het aanschaffen van een digitaal scorebord op het hoofdveld. Als in de toekomst het hoofdveld naar de MFA kant van de Zeijerstroeten verplaatst wordt, zal dit scorebord dan ook mee verplaatst worden.

Vindt u dit goede initiatieven en wilt u ook meedoen, mail dan naar Jarno Noord en hij regelt het.

Deelnemers van de Club van 50 in 2019 zijn:

Combi Drain Jeroen Strijker
Appie van Hinte Gerrit Vondeling